Over ikzoekeenceremoniemeester

Ikzoekeeceremoniemeester.nl is een initiatief van Jo-Anne van der Lelij en Jitty Koopmans. Jo-Anne heeft jaren gewerkt als professioneel ceremoniemeester en is nu eigenaar van het trouwblog Wedspiration en de website Stijlvolletrouwkaarten.nl. Twee jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet, toen Jo-Anne de ceremoniemeester was op Jitty haar bruiloft. Doordat Jitty een grote passie heeft voor alles wat met trouwen te maken heeft, was de klik er meteen. Jitty startte ook als professioneel ceremoniemeester met Wedding by You! en samen bedachten we ikzoekeenceremoniemeester.nl, waar we bruidsparen en ceremoniemeesters bij elkaar brengen. Bruidsparen die niets liever willen dan genieten van een onbezorgde bruiloft en professionele ceremoniemeesters die daar maar al te graag bij helpen.

Wij geven bruidsparen ook graag persoonlijk advies over de meest passende ceremoniemeester! We kennen de ceremoniemeesters en weten wat hun specialisme en kwaliteiten zijn. Dus hebben jullie vragen of passend advies nodig, neem dan contact met ons op via het contactformulier.Ikzoekeenceremoniemeester

 

Wat doet een ceremoniemeester?

De ceremoniemeester is de regisseur op jullie bruiloft, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten! Zij adviseert en inspireert bij de voorbereidingen en is tijdens jullie trouwdag het aanspreekpunt voor alle gasten en heeft voortdurend contact met de leveranciers. De ceremoniemeester zorgt er voor, dat alles verloopt zoals jullie het h
ebben voorbereid.

Waarom een professionele ceremoniemeester?

Sommige bruidsparen kiezen er voor om een ceremoniemeester uit eigen familie- of vriendenkring te vragen voor de organisatie van hun bruiloft. Maar is het niet veel leuker dat ook hij of zij optimaal kan genieten van jullie trouwdag? Kies daarom voor een professionele ceremoniemeester. Daarnaast heeft een professionele ceremoniemeester vaak veel ervaring en kan jullie daardoor uitgebreid adviseren over de laatste trends, styling en valkuilen op het gebied van trouwen.

Een ceremoniemeester gevonden?

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, verloopt het contact via de ceremoniemeester. Op de website van de ceremoniemeester kan een offerte worden aangevraagd.